Spar penge på bådforsikring

Spar penge på bådforsikring

En bådforsikring er vigtigt og en økonomisk fordel, hvis du kommer til at skade andre eller deres både. Derudover er en ansvarsforsikring på din båd muligvis lovpligtig. Der er flere måder, hvorpå du kan skræddersy din bådforsikring til at passe til dine behov. Læs med videre her, og spar penge på bådforsikring.

Hvad er en bådforsikring

En bådforsikring kan tilpasses alt efter hvor godt, du vil være dækket ind, hvis uheldet er ud. Som udgangspunkt dækker den dit ansvar, hvis du kommer til at skade andre eller deres båd. Derudover kan du også sikre dig mod skader på din egen båd, eller hvis du selv eller andre ombord kommer til skade ved en ulykke.

Ansvarsforsikringen i din bådforsikring dækker dit erstatningsansvar, og det er lovpligtigt for alle der ejeres en speedbåd, vandscooter eller lignende at købe en ansvarsforsikring. Ligesom på biler kan du også til din båd få en kaskoforsikring. Den dækker, hvis du kæntrer, støder på grund eller kommer ud for et sammenstød, brand, hærværk eller tyveri. En kasko dækker alt fra bådens skrog, maskineri, udstyr, inventar og personlige ejendele. Man kan også tilvælge en ulykkedækning til ens bådforsikring, derved er alle ombord sikret, hvis der sker en ulykke.

Hvad koster en bådforsikring

Prisen på en bådforsikring varierer alt efter, hvilke tilvalg du ønsker, og hvor godt du ønsker at være dækket. Ligesom med de fleste andre forsikringer, er det en god idé at være på forkant, så du bekymringsfrit kan sejle eller ligge til havn i din båd. De fleste bådforsikringer er oppe at koste mellem 3200-3450 kroner. Husk altid at tjekke din police igennem, for at sikre dig, at du er godt dækket ind.

Spar penge på bådforsikring med findforsikring.dk

Findforsikring.dk har med deres smarte service gjort det rigtig nemt for dig at spare penge på din bådforsikring. Der er i forvejen en del overvejelser i forbindelse med et båd køb, og findforsikring.dk kan spare dig for en del tid og penge.

Findforsikring.dk giver dig 3 af de bedste tilbud på markedet på din bådforsikring. Ved at brug dem er du sikker på, at du får en bådforsikring, hvor du er godt økonomisk stillet, og hvor du sparer flest penge. Findforsikring arbejder kun sammen med de bedste forsikringsselskaber.

Spar penge på bådforsikring med disse 3 trin:

  1. Gå ind på deres hjemmeside og indtast oplysninger op, hvilken forsikring du ønsker.
  2. Modtag herefter de 3 bedste tilbud fra forskellige forsikringsselskaber.
  3. Tak ja til det tilbud der passer dig bedst!

Det er utroligt nemt og gratis, og så er der stor sandsynlighed for at du sparer mange penge på din bådforsikring. Brugere af findforsikring.dk har i gennemsnit sparet 2700 kroner på deres forsikringer, og mange oplever endda at de får en bedre dækning ved at skifte forsikring. Tilbuddene fra findforsikring er helt uforpligtende, så skulle der uheldigvis ikke være et tilbud som passer dig, så kan du altid takke nej til dem alle.