Spar penge på husforsikring

Spar penge på husforsikring

Få 3 gratis tilbud og spar penge på husforsikring her på siden. Ligesom med mange andre forsikringer, får du med en husforsikring økonomisk tryghed. Hos de fleste forsikringsselskaber, dækker en husforsikring skader der opstår i forbindelse med: brand, storm, frost og pludselige vandskaber.

Det er muligt at udvide og tilpasse en husforsikring efter ens egne behov. Vigtigst af alt er det at være godt dækket ind, hvis uheldet er ude. Det kan hurtigt blive dyrt, selv at skulle betale for uventede skader på ens bolig og grund. En husforsikring er ikke lovpligtigt, men hvis du låner til et hus, kan långiveren kræve, at du tegner en husforsikring.

Hvad dækker en husforsikring

En husforsikring har flere navne og kaldes hos nogle for villaforsikring, parcelhusforsikring, husejerforsikring eller ejendomsforsikring. De fleste af dem dækker brandforsikring, da det ifølge loven er obligatorisk, hvis huset er belånt. Derudover indebærer dækningen også ofte skader, som er sket på ting, der er forsikret, i forbindelse med indbrud eller hærværk.

Det er vigtigt at læse din police, hvis du vil vide præcist, hvad din forsikring dækker. Helt generelt dækker de kun pludseligt opstået skade. ’Pludselige skader’ er defineret ved hændelser der opstår pludseligt og uventet. Det kan f.eks. være skader, der kommer af et træ der er væltet ned i huset pga. blæst og uvejr.

Der er flere ting, som husforsikring IKKE dækker. F.eks. skader ved konstruktionsfejl eller manglende vedligeholdelse, råd og svamp i kælderen. Lynnedslag udenfor husets grund er heller ikke med i husforsikring, selv hvis skaderne går ud over installationer, køleskab, fryser osv.

Spar penge på husforsikring og bliv økonomisk sikret

Vil du gerne opnå en endnu bedre dækning og få en endnu billigere husforsikring, så anbefaler vi at du benytter dig af findforsikring.dk. På findforsikring.dk kan du hurtigt og nemt finde frem til tilbud på husforsikring, med endnu bedre dækning og til en billigere pris.

Der er store fordele forbundet med at gøre brug af findforsikring.dk, og hvor du ikke mindst, vil få tre helt gratis og uforpligtende tilbud på en ny husforsikring. Andre fordele inkluderer:

  • Brugere af findforiskring.dk har i gennemsnit sparet 2700 kr. på deres forsikringer
  • 80% af dem der har valgt at bruge findforsikring.dk, melder tilbage at de har fået endnu bedre dækning
  • Findforsikring.dk samarbejder kun med de bedste, mest professionelle og troværdige forsikringsselskaber. Du er derfor sikret en god dækning
  • Det er gratis og uforpligtende at bruge deres service
  • Forsikringsselskaberne ved at der er hård konkurrence, og de giver derfor den bedste pris
  • Det er hurtigt, nemt og trygt!

Få 3 gratis tilbud og spar penge på husforsikring

At finde rundt på forsikringsmarkedet kan være udfordrende og besværligt. Det bliver ikke nemmere af, at husforsikring har så mange navne. Derfor kan det være svært at finde ud af, hvilken forsikring der dækker dig ordentligt til den bedste pris.

Findforsikring.dk har gjort det nemt for dig at spare penge på din husforsikring. Inde på deres hjemmeside, vælger du de forsikringer eller indtaster informationer omkring, hvad du ønsker forsikret. Herefter modtager du 3 gratis tilbud fra forsikringsselskaber. Disse 3 tilbud kan du sammenligne, og herefter kan du vælge det tilbud, som passer dig bedst.

Spar penge på husforsikring med 3 nemme trin:

  • Du kan indhente tilbud på alle slags forsikringer på findforsikring.dk. Oplyst først hvilke forsikringer du ønsker tilbud på
  • Herefter får du 3 uforpligtende, gratis og konkurrencedygtige tilbud
  • Vælg det tilbud der passer dig bedst. Er der ingen, som passer dig, kan du altid takke nej til dem alle