Spar penge på indboforsikring

Spar penge på indboforsikring  

Det er altid vigtigt at få tegnet en indboforsikring i din husstand. Indboforsikringen dækker husstandens ejendele og sikrer dig økonomisk, så du bekymringsfrit kan leve og bo i din bolig. Spar penge på indboforsikring – læs om hvordan i den her artikel. Du kan også få et indblik i hvad en indboforsikring dækker.

En indboforsikring skal ikke forveksles med en husforsikring, da den dækker selve boligen. Indboforsikringen dækker selve boligens inventar og dine ejendele.

Hvad og hvornår dækker en indboforsikring?

En indboforsikring dækker din erstatning for beskadigede eller stjålne ejendele. Den dækker stjålne ting, når de er blevet stjålet fra din aflåste bolig eller under et røveri.

Derudover får du erstattet dine ejendele ved brand, hærværk eller vandskade. Det er altså altid en god idé at få sig en indboforsikring. Der er en masse udgifter, du slipper for, hvis uheldet er ude. Det er hurtigt en økonomisk byrde, som bliver løftet fra en skuldre, når man tegner en indboforsikring.

Indbo dækker over de ting, som hører til din private boligs normale inventar. Det gælder f.eks. møbler, tøj, fjernsyn, computer, smykker, penge, værktøj, briller osv. Det gælder også, hvis du f.eks. får stjålet din cykel, men den gælder ikke på andre transportmidler som f.eks. dit motorkøretøj.

Din indboforsikring dækker alle husstandens familiemedlemmer, som hører under folkeregisteradressen, som den der har tegnet forsikringen. Udeboende børn under 21, som bor alene, er normalt også dækket. En indboforsikring indeholder ofte andre forsikringer som f.eks. ansvar- eller rejseforsikring.

Spar penge på indboforsikring og slip for bekymringerne

Det kan hurtigt blive en økonomisk byrde selv at skulle erstatte ens ejendele, hvis man er så uheldig at f.eks. få indbrud. Det kan også være besværligt selv at skulle finde den bedste og billigste indboforsikring. Findforsikring.dk har skåret al besværet væk for dig, og med deres service kan du få de 3 bedste tilbud på en indboforsikring.

Spar penge på indboforsikring med 3 nemme trin:

  • Indtast informationer om den ønskede forsikring.
  • Modtag 3 uforpligtende og gratis tilbud fra forskellige forsikringsselskaber
  • Sammenlign tilbuddene og vælg det bedste match til dig.

Så nemt og enkelt er det at gøre brug af findforsikring.dk’s gratis service. Du får 3 gode tilbud fra konkurrerende selskaber, som alle er interesserede i at få dig som kunde. Det er dem der skal komme til dig og ikke omvendt, så du slipper for at skulle søge nettet tyndt.

De ved, at de skal give deres bedste tilbud, for ellers vælger du konkurrenten. Hos findforsikring.dk er du også sikret, at du kun får tilbud fra kvalificerede og professionelle forsikringsselskaber. En af de helt store fordele ved dette er, at du får et bredere og mere generelt indblik i den bedste og billigste pris på din indboforsikring.

I gennemsnit har de 700.000 brugere ved findforsikring.dk sparet 2.700 kroner på deres forsikringer. 80% har også oplyst, at de får en endnu bedre dækning ved at have skiftet forsikringsselskab. Med findforskring.dk er der kun fordele, og er du ikke tilfreds med nogle af tilbuddene, kan du altid frit takke nej. Det er 100% uforpligtende.