Spar penge på en bilforsikring

Spar penge på bilforsikring

En bilforsikring er en nødvendighed, og derudover er ansvarsforsikring til din bil lovpligtig. Med en bilforsikring kan du sætte dig bag rattet og vide, at du er økonomisk godt stillet, hvis der skulle ske noget. Læs med videre her, og spar penge på bilforsikring.

Hvad er en bilforsikring

En bilforsikring med ansvar er lovpligtigt, men derudover er der en masse tilvalg, som du kan vælge, for at få den bedste og mest inddækkende forsikring. En ansvarsforsikring til din bil dækker, hvis du er involveret i et trafikuheld, hvor du er skyld i at andre mennesker eller ting kommer til skade. Kommer du derimod selv til skade, er det har din ulykkesforsikring eller førerforsikring der dækker dig. Skader på bilen bliver heller ikke dækket af ansvarsforsikringen, men derimod din kaskoforsikring, hvis du tilvælger sådan en.

En kaskoforsikring dækker din bil ved eventuelle ulykker. Hos nogle banker er en kaskoforsikring påkrævet for at kunne tegne et billån. Udover kasko og ansvar, kan du supplere med vejhjælp, friskade og glas, førersikring, parkeringsskade og tryg leasing. Der er derfor en masse muligheder for at blive allerbedst dækket ind, når man køber sig en bil.

Hvad koster en bilforsikring

En bilforsikring er en af dem, som kan variere rigtig meget i pris. Det kommer an på modellen, producentåret, hvor mange kilometer man forventer at køre osv. Herudover kommer det selvfølgelig også an på, om du kun ønsker en bilforsikring med ansvar, eller om du tilvælger yderligere dækninger.

Det kommer også an på, hvor mange år du har haft kørekort. Er du en erfaren bilist, kan du forvente at en bilforsikring koster alt mellem 2000 til 8000 kroner om året. Er du derimod ny bilist, kan din bilforsikring koster mellem 5000 og 14000 om året.

Spar penge på bilforsikring med findforsikring.dk

Der er i forvejen en del ting, som skal overvejes, når man køber sig en ny bil. Findforsikring.dk hjælper dig godt på vej ved at finde de bedste tilbud på en bilforsikring til dig. Deres service er gratis og uforpligtende, og så sparer du også en masse tid og penge ved brug af deres service.

Spar penge på bilforsikring med 3 nemme trin:

  1. Gå ind på findforsikring.dk og indtast oplysninger, om den forsikring du er på udkig efter.
  2. Modtag herefter 3 af de bedste og billigste tilbud på bilforsikring fra forskellige forsikringsselskaber.
  3. Tag imod det tilbud, der passer dig bedst!

Så nemt og hurtigt er det at spare penge på din bilforsikring. Findforsikrings service er uforpligtende, hvilket betyder, at du kan takke nej, hvis ingen af tilbuddene passer til dig. Det er dog de fleste, der ender med at spare penge på deres forsikring, og i gennemsnit har brugerne af findforsikring.dk sparet 2700 kroner på deres forsikringer. 85% melder også tilbage at de bliver bedre dækket ind. Du kan derfor trygt gøre brug af findforsikring.dk, og vide at du bliver godt og økonomisk dækket ind med din nye bilforsikring.