Spar penge på sundhedsforsikring

Spar penge på sundhedsforsikring

I Danmarks velfærdssystem bliver der taget hånd om alle, som har brug for det. En sundhedsforsikring er et supplement til det danske sundhedsvæsen. Slip for besværligheden og spar penge på sundhedsforsikring. Du kan læse mere om fordelene og hvordan du sparer penge i det følgende.

En privat sundhedsforsikring giver dig en ekstra tryghed i hverdagen. Den sikrer også, at du hurtigere kan få behandling, hvis behovet opstår. Der er mange fordele ved at få en sundhedsforsikring. Her er 4 af de bedste og mest brugbare fordele:

 • Hurtig sagsbehandling. En sundhedsforsikring gør, at du er sikret din sag bliver behandlet inden for 1-2 arbejdsdage.
 • Adgang til privathospital. Du får adgang til privathospitaler og behandlinger, som vil kræve en speciallæge.
 • Sundhedsforsikring er for alle. Uanset din tidligere historisk så kan du tegne en sundhedsforsikring. Det er ikke et krav, at forsikringsselskaberne skal se din helbredsoplysninger inden tilmelding.
 • Nemmere og hurtigere adgang til rådgivning. Du kan hurtigere komme til og få den ekstra vejledning og rådgivning, som nogle gange kan savnes i det travle offentlige sundhedsvæsen.

Hvad dækker en sundhedsforsikring

Typisk dækker en sundhedsforsikring dine udgifter til behandling på et privat hospital eller klinik, hvis du bliver syg. Der er rigtig mange forskellige behandlinger, som en sundhedsforsikring går ind og dækker. Det er bl.a.:

Fysioterapeut, psykolog efter vurderet behov, alkoholafvænning, ludomani, spiseforstyrrelse, kroniske lidelser som er opstået i forsikringstiden, transport til og fra behandling og mange flere.

En sundhedsforsikring dækker ikke behandling, som du kan få gratis ved egen læge, tandbehandling eller speciallægebehandling uden henvisning fra praktiserende læge.

Få 3 gratis tilbud og spar penge på sundhedsforsikring

Der findes mange forskellige forsikringsselskaber om buddet, når det kommer til en sundhedsforsikring. Der er flere forskellige priser, og det kan være svært at finde ud af, hvor man får den bedste dækning til den bedste pris. Findforsikring.dk har gjort det nemt og enkelt at få 3 tilbud på en sundhedsforsikring.

Spar penge på sundhedsforsikring i dag med disse nemme trin inde på findforsikring.dk:

 • Vælg den forsikring du ønsker tilbud på eller indtast informationer om, hvad der skal forsikres.
 • Modtag de 3 bedste tilbud fra forsikringsselskaber.
 • Sammenlign tilbuddene og vælg det, der passer bedst og er billigst.

Du slipper for al research arbejdet og kan lade tilbuddene komme til dig. Du sparer både tid og penge. 85% af folk som benytter sig af servicen og som skifter selskab sparer penge. 80% oplyser også, at de får bedre forsikringsdækning. Slip for besværligheden og spar penge på sundhedsforsikring i dag.

Spar penge på sundhedsforsikring i dag og få del i de 5 fordele ved at bruge findforsikring.dk:

 • Brugere har sparet i gennemsnit 2700 kroner på deres forsikringer.
 • Det er gratis og uforpligtende. Du kan altid takke nej til alle tilbuddene.
 • Du vælger selv, hvordan du ønsker at købe forsikringen.
 • Selskaberne ved at der er stor konkurrence om kunderne, så de giver altid deres skarpeste pris.
 • Det er hurtigt, nemt og sikkert. Hos findforsikring.dk er du sikret professionelle forsikringsselskaber indenfor deres område.