Spar penge på livsforsikring

Spar penge på livsforsikring

En livsforsikring er en rar forsikring at have, hvis du gerne vil have at dine nærmeste er godt stillet, når du ikke er her længere. Den sikrer dine nærmeste økonomisk, hvis du dør for tidligt. Spar penge på livsforsikring og opdag alle fordelene ved forsikringen i denne artikel.

En livsforsikring gør, at dine pårørende er sikret, hvis du pludseligt går bort. Dine nærmeste får en udbetaling, så den økonomiske bekymring ikke også skal fylde midt i sorgen. Der er aldrig noget, som kan hele hjertet på dine efterladte, men det vil gøre hverdagen nemmere at komme igennem.

Hvad er fordelene ved en livsforsikring og hvornår dækker den

En livsforsikring kan gå hen og blive altafgørende for dine pårørende, hvis du pludseligt går bort. Det kan være, at det gør, at de kan blive boende i jeres hjem, nu hvor de står med én indtægt.

Som udgangspunkt er det din nærmeste pårørende, som får pengene, når du dør. Der er derfor en klar rækkefølge for, hvem der får udbetalingen. Du kan altid selv ændre i begunstigelsen, så det ikke er den nærmeste pårørende, som får summen.

Det er forskelligt fra de forskellige forsikringsselskaber, hvor gammel du må være for at tegne en livsforsikring. Hos de fleste må du typisk max være 50 år. Herefter gælder livsforsikringen frem til du er 75 år. Derudover skal du udfylde en helbredserklæring, når du tegner livsforsikring.

En livsforsikring dækker over følgende:

 • Økonomisk sikkerhed til de efterladte
 • Skattefri udbetaling
 • Du vælger selv, hvem der skal have beløbet
 • Krydslivsforsikringer dækker andre end dig selv
 • Du kan typisk tegne en livsforsikring, når du er mellem 18-49 år.

Slip for besværet og spar penge på livsforsikring i dag

Livsforsikringer kan være forvirrende og svære at finde rundt i. Der findes et hav af forskellige forsikringsselskaber, som koster og lover noget forskelligt. Findforsikring.dk har skåret al det besværlige væk for dig og gjort det hurtigt og nemt for dig at finde den bedste og billigst livsforsikring.

Spar penge på livsforsikring med disse hurtige 3 trin:

 • Vælg forsikring og indtast informationer herom.
 • Modtag de 3 gode og gratis tilbud fra forsikringsselskaberne.
 • Vælg det tilbud du synes er bedst og billigst!

At gøre brug af findforsikring.dk er fuldstændigt uforpligtende, så du altid kan sige nej tak til alle tilbuddene. Du har altså alt at vinde og intet at tabe. Findforsikring.dk er brugt af over 700.000 brugere, og de har i gennemsnit sparet 2.700 kroner på deres forsikringer.

Udover at spare penge på livsforsikring, kan du også nyde godt af:

 • De 3 bedste tilbud fra de bedste forsikringsselskaber. Selskaberne ved at de er i konkurrence med hinanden. Hvis de ikke giver dig den bedste pris, ved de at ikke bliver valgt.
 • Tilbuddene kommer fra professionelle forsikringsselskaber. Findforsikring.dk arbejder kun sammen med de bedste
 • Det er hurtigt, sikkert og nemt. Du slipper alt for arbejdet og besværet, som der er i at skulle finde det bedste og billigste forsikringsselskab.