Spar penge på forsikring

Spar penge på rejseforsikring

Når du skal ud at rejse, er det essentielt med en god og dækkende rejseforsikring. Med en rejseforsikring kan du tage ud i verden uden at bekymre dig, fordi du allerede er fornuftigt og økonomisk dækket i tilfælde af uheld. Læs med videre her, og spar penge på rejseforsikring.

Hvad er en rejseforsikring

En rejseforsikring kan dække og indeholde flere forskellige tilvalg. Helt præcis hvad din rejseforsikring vil dække, kommer an på hvilken en du køber. Hvis uheldet er ude, er det en god idé at kontakte dit forsikringsselskab med det samme. Så ved du hvordan du er dækket i den givne situation.

De fleste rejseforsikringer dækker udgifter til læge eller hospital, hvis du bliver akut syg eller kommer til skade under din rejse. Derudover plejer de også at dække til udgifter, hvis du får brug for hjemmetransport grundet akut sygdom eller skade. Mange rejseforsikringer dækker også, at du i den forbindelse kan få din ledsager med hjem.

De betaler derfor også for deres ekstraudgifter som kost og ophold. Den dækker også, hvis du bliver nødt til pludseligt at tage hjem, hvis en i din nærmeste familie bliver indlagt pga. akut sygdom, fordi de kommer slemt til skade eller ved dødsfald. Der er mange flere tilvalg og dækninger på din rejseforsikring, så det er vigtigt at nøje læse betingelserne inden du tager på ferie.

Hvad koster en rejseforsikring

Ligesom med mange andre forsikringer, så kommer det an på de tilvalg, du vælger og hvor meget du ønsker at være dækket ind. Du kan købe en rejseforsikring, som kun dækker den enkelte rejse du skal på. En rejseforsikring der dækker for to uger i hele verden, ligger mellem 390-830 kroner. Hvis du skal have en årsrejseforsikring, kan de ligge på alt mellem 555 – 682 for at kunne rejse i hele verden. Derfor kan det i mange tilfælde godt betale sig at købe en rejseforsikring, der dækker hele året rundt.

Spar penge på rejseforsikring og få 3 gratis tilbud fra findforsikring.dk

Hvis du gerne vil være sikker på, at du får den bedste dækning til den bedste pris, så har findforsikring.dk en gratis service, som kan hjælpe dig. Med findforsikring kan du nemt og gratis springe over al besværet ved selv at lede efter det bedste tilbud.

Spar penge på rejseforsikring med 3 nemme trin:

  1. Gå ind på findforsikring.dk og indtast hvilken forsikring du ønsker
  2. Modtag de 3 bedste tilbud fra forskellige rejseselskaber.
  3. Tak ja til det tilbud som passer dig bedst!

Det gode ved findforsikring.dk er at det er hundrede procent uforpligtende. Skulle det ske at ingen af tilbuddene passer dig, kan du altid takke nej til dem alle tre. Du slipper for at bruge en masse tid og besvær, og med findforsikring.dk er du sikker på, at du bliver bedst økonomisk dækket ind, hvis uheldet skulle være ude. Hos findforsikring.dk har folk sparet i gennemsnit 2700 kroner på deres forsikringer, og 85% melder tilbage at de endda bliver bedre dækket ved at skifte forsikring.