Spar penge på forsikring

Spar penge på forsikring

Spar penge på forsikring med vores gode sparetips du finder her på siden, og som du med fordel kan benytte dig af. Ved at benytte dig af vores sparetips, kan du på den måde at opnå gode besparelser på dine forsikringer.

  • Få samlerabat ved at samle dine forsikringer hos ét forsikringsselskab
  • Gå i forhandlinger om prisen med dit forsikringsselskab
  • Gør brug af byg-selv forsikringer

Få samlerabat på dine forsikringer

Ved at samle dine forsikringer hos ét forsikringsselskab, vil du ofte blive tilbudt en samlerabat på dine forsikringer. Det kan potentielt spare dig for flere tusinde kroner om året. Der er dog også tilfælde hvor, det er billigere at sprede forsikringer på flere forsikringsselskaber. Sørg derfor for at undersøge markedet på forsikringer grundigt.

Gå i forhandlinger med dit forsikringsselskab

Det er muligt at forhandle en bedre pris på dine forsikringer hos dit forsikringsselskab, eksempelvis hvis du har vished om, at du kan få en bedre pris hos et andet forsikringsselskab. Brug din viden om markedet til din fordel, når du forhandler om priser med dit forsikringsselskab.

Gør brug af byg-selv forsikringer

Ved nogle typer af forsikringer er det muligt at til- og fravælge, og på den måde bygge din egen forsikring. På den måde kan du gøre dine forsikringer billigere, ved at undlade at tegne for sikring på alle dine ejendele. Det kan eksempelvis være i tilfælde hvor, du kun ønsker at forsikre bestemte ejendele i din indboforsikring.

Få 3 gratis tilbud og spar penge på din forsikring

Der findes mange forskellige forsikringsselskaber og typer af forsikringer, og det kan derfor hurtigt vise sig at være en besværlig opgave, at finde frem til det helt rigtige tilbud.

For at gøre det nemmere for dig selv, kan du med fordel benytte dig af en prissammenligning på en forsikringsportal, hvor du hurtigt kan sammenligne markedets mange tilbud på forsikringer.

Den bedste af sin slags finder du på findforsikring.dk der tilbyder 3 gratis tilbud på din forsikring, og som har gjort det nemt og overskueligt at sammenligne priser og fordele, for på den måde at finde frem til det bedste tilbud på en forsikring.

Få tilbud på følgende forsikringer på findforsikring.dk: