Spar penge på dyreforsikring

Spar penge på dyreforsikring

Der er mange overvejelser, man skal gøre sig, inden man anskaffer sig et kæledyr. Det er først og fremmest vigtigt med en god dyreforsikring, så i er dækket godt ind økonomisk. Spar penge på dyreforsikring og læs videre i denne artikel for at se hvordan.

Hvad er en dyreforsikring

Der findes mange forskellige former for dyreforsikringer, som alle er afhængige af, hvilket dyr der skal forsikres. Hvis du har en hund eller en hest, så er det lovpligtigt at anskaffe sig en ansvarsforsikring. Din dyreforsikring afhænger også af, hvor godt du ønsker at være dækket, og hvilke tilvalg du vælger i forbindelse med forsikringen. Der er rigtig gode muligheder for at skræddersy til dyreforsikring, så den passer til netop dig og dit kæledyr.

En ansvarsforsikring til din hund dækker f.eks. de skader, som din hund er skyld i. En sygeforsikring dækker udgifter til dyrlæge ved sygdom og skader, tandskader og udgifter til aflivning efter en dækket sygdom eller skade.

Hvad koster en dyreforsikring

Prisen på en dyreforsikring er forskellige og svinger alt efter tilvalg, forsikringsselskab og dækning. Som nævnt er en ansvarsforsikring lovpligtig på nogle dyr, men dertil er det en god idé også at tilvælge en sygeforsikring. Derudover kan man også tilføje livsforsikring, som bl.a. dækker, hvis dit dyr dør eller må aflives pga. sygdom eller skade.

Priserne er også forskellige alt efter om det f.eks. er en hund, kat eller hest, som skal forsikres. Det er derfor svært at komme med en præcis pris på en dyreforsikring, men en ansvarsforsikring for hund ligger typisk mellem de 250-500 kroner årligt, men det er uden tilvalg og lign.

Få 3 gratis tilbud på findforsikring.dk og spar penge på dyreforsikring

Hos findforsikring.dk har de en supersmart service, som gør det nemt for dig, at få det bedste tilbud på din dyreforsikring. Det er rigtig nemt at bruge, og så er deres service helt gratis og uforpligtende. Hvis du alligevel står og skal til at finde det rigtige forsikringsselskab, så kan findforsikring.dk spare dig for både tid og penge ved at sende dig 3 tilbud på din dyreforsikring.

Spar penge på dyreforsikring og bliv økonomisk sikret med disse 3 trin:

  1. Vælg den forsikring inde på findforsikring.dk, som du ønsker at modtage tilbud på.
  2. Modtag de 3 bedste og billigste tilbud fra 3 forsikringsselskaber
  3. Vælg det tilbud som passer dig bedst

I gennemsnit har findforsikring.dk sparet folk for 2700 kroner i forsikringer, og 85% melder tilbage, at de endda bliver bedre dækket ind ved at skifte forsikringsselskab. De 3 tilbud er gratis, og hvis der ikke er nogle af dem, som passer til dig, kan du altid vælge at takke nej.

Hos findforsikring.dk er du sikret, at du kun bliver tilbudt forsikringer fra de bedste og mest kvalificerede forsikringsselskaber. Så du er hundrede procent sikker på, at du er fornuftigt dækket ind, hvis uheldet er ude. Hop ind på findforsikring.dk og spar penge på din dyreforsikring i dag!