Spar penge på ejerskifteforsikring

Spar penge på ejerskifteforsikring

En ejerskifteforsikring dækker alle de skjulte skader, som kan være i en i en bolig, men som ikke er anført i tilstandsrapporten eller elinstallationsrapporten. Vi ser nærmere på fordelene, og viser dig hvor du får gratis og fordelagtige tilbud på en ejerskifteforsikring. Spar penge på ejerskifteforsikring i dag – læs mere om hvordan nedenfor.

Få 3 gratis tilbud og spar penge på ejerskifteforsikring

Hvad er en ejerskifteforsikring

En ejerskifteforsikring er en forsikring der kan tegnes af køber og sælger, i forbindelse med køb og salg af boligejendomme. Ejerskifteforsikringen har til formål at beskytte mod, at der viser sig skjulte fejl og mangler efter køb og salg af en ejerbolig.

Adgangen til at tegne en ejerskifteforsikring følger af huseftersynsordningen, der er en forlængelse af loven om Forbrugersikkerhed ved Køb og Salg af Faste Ejendomme. For at kunne få adgang til at tegne en ejerskifteforsikring, er det nødvendigt først at få udarbejdet en tilstandsrapport og en elinstallationsrapport.

Disse rapporter skal indeholde alle fejl og mangler på den faste ejendom. Det vil herefter være ejerskifteforsikringens formål at beskytte mod, at der viser sig skjulte fejl og mangler efter overdragelsen af den faste ejendom. Med skjulte fejl og mangler henvises der til de fejl og mangler, der ikke fremgår af tilstandsrapporten og elinstallationsrapporten.

En ejerskifteforsikring er ikke lovpligtig, men den kan hurtigt komme til at betale sig. Uden en ejerskifteforsikring kan du komme til at skulle betale et stort beløb, hvis der findes skader i boligen. Disse kan du komme til at hæfte for, i helt op til 10 år efter boligen er solgt.

Hvad dækker en ejerskifteforsikring helt præcist?

Som nævnt dækker en ejerskifteforsikring fejl og mangler, som ikke fremgår i tilstands- eller elinstallationsrapporten. Skader nævnt i rapporten, er derfor ikke omfattet af en ejerskifteforsikring. Hvis nogle skader er nævnt, men med ukorrekt skadesgrad, så beror det på den enkelte vurdering, hvorvidt skaden er dækket af forsikringen eller ej. Det er selvfølgelig også et krav, at skaden skal have været til stede på overtagelsesdagen.

Der findes også forskellige ejerskifteforsikringer, som tilbyder forskellige former for dækning. Der findes en basisforsikring eller forsikringer med udvidet dækning. Loven kræver at en ejerskifteforsikring, skal dække i minimum 5 år. En ejerskifteforsikring med udvidet dækning dækker oftest længere og op til de 10 år.

Spar penge på ejerskifteforsikring med findforsikring.dk

På findforsikring kan du hurtigt og nemt få overblik over markedet, og samtidig få 3 gratis tilbud på en ny ejerskifteforsikring. Det er utroligt nemt, gratis og trygt – og så er det 100% uforpligtende! Du binder sig altså ikke til noget, ved at gøre brug af deres service og modtage 3 gratis tilbud.

Der er rigtig mange fordele ved at bruge findforsikring.dk, og der er mange penge at spare! De 700.000 mennesker, som har gjort brug af findforsikring.dk har i gennemsnit sparet 30% på deres forsikringer. Mange melder også tilbage, at de er bedre dækker end før de skiftede forsikringsselskab.

Hos findforsikring.dk er du sikker på, at du kun får tilbud fra de bedste og mest kvalificerede forsikringsselskaber. Findforsikring.dk arbejder sammen med en bred vifte af forsikringsselskaber, og du er sikker på, at de gennemsøger hele markedet for muligheder. Forsikringsselskaberne ved at de er i hård konkurrence mod hinanden, om at give dig det bedste tilbud – sådan får du altså den bedste pris og spare flest penge på din ejerskifteforsikring.

Få 3 gratis tilbud og spar penge på ejerskifteforsikring

Ens ejerskifteforsikring skal være i orden og have den bedste dækning til den bedste pris. Der findes et stort marked af forskellige forsikringsselskaber, som tilbyder ejerskifteforsikring. Det kan være svært at finde ud af, hvilken forsikring man skal tegn, og som passer en bedst.

Findforsikring.dk har gjort det supernemt med deres service, og de tilbyder at gøre al den besværlige research arbejde for dig. Derudover sender de dig de 3 bedste tilbud fra forskellige forsikringsselskaber, så du får den bedste dækning til den bedste pris.

Sådan får du 3 gratis tilbud på ejerskifteforsikring hos findforsikring.dk:

  1. Indtast dine oplysninger omkring, hvilken forsikring du ønsker, eller hvad du ønsker skal dækkes
  2. Modtag 3 gratis og fordelagtige tilbud
  3. Sammenlign tilbuddene og beslut dig for, hvilket tilbud der passer dig bedst

Få 3 gratis tilbud og spar penge på ejerskifteforsikring