Spar penge på ulykkesforsikring

Spar penge på ulykkesforsikring

Der er rigtig mange store fordele ved at anskaffe sig en ulykkesforsikring. En ulykkesforsikring er en forsikring, som udbetales i tilfælde af personer ulykker eller -tilskadekomst. Find og spar penge på ulykkesforsikring allerede i dag. Du kan læse mere om forsikringen, og hvordan du sparer penge her.

Det er findes forskellige dækninger og udgaver af ulykkesforsikring, f.eks. kan man få en som dækker kun på arbejdet eller en som dækker alle ulykker. Med en ulykkesforsikring slipper du for en masse bekymringer, som der i forvejen er nok af ved ulykker.

Når man taler om skader, snakker man om mén eller méngrad. Méngraden kan ligge mellem 0 – 100%. En ulykkesforsikring dækker ved méngrad på 5% og op efter. Jo højere procent, jo værre er skaden.

Hvordan er man dækket med en ulykkesforsikring?

Det er forskelligt, hvordan du er dækket. Det kommer an på, hvordan og hvornår du vælger den skal gælde. Du kan få en heltidsulykkesforsikring eller en fritidsulykkesforsikring.

Når du får en ulykkesforsikring, er der en fast bestemt sum, som dækker ved varigt mén. Typisk dækker den også udbedring af tandskader og fysioterapi i forbindelse med ulykkestilfælde. Ulykkesforsikring dækker ikke tabt arbejdsfortjeneste eller andre smerter.

Et eksempel på en erstatningssum kan være: hvis du får en méngrad på 65% procent og din forsikringssum ligger på én million, så får du udbetalt 650.000 kroner. Nogle forsikringsselskaber giver dobbelterstatning på varige mén til kunder under en vis alder og over méngrad på 30%.

En ulykke beskrives af de fleste forsikringsselskaber som ’en pludselig hændelse, der forårsager personsskade’. Når du skal tegne en ulykkesforsikring skal forsikringsselskabet vide om du er voksen eller barn og hvad din stillingsbetegnelse er.

Spar penge på ulykkesforsikring nemt og hurtigt

Findforsikring.dk har gjort det supernemt for dig som kunde at finde den bedste og billigste forsikring. Inde på deres hjemmeside kan du gratis og uforpligtende gøre brug af deres service. Det er nemt og ligetil at få deres 3 gratis tilbud på den bedste ulykkesforsikring.

Spar penge på ulykkesforsikring ved hjælp af disse 3 hurtige trin:

  • Vælg den forsikring du er på udkig efter, og indtast informationerne om det du ønsker at forsikrer.
  • Modtag 3 tilbud fra de bedste forsikringsselskaber.
  • Vælg det tilbud der passer dig med den skarpeste pris!

Det bliver ikke nemmere og hurtigere at spare penge på forsikring end det. Deres service er 100% uforpligtende, så du kan altid takke nej til alle tilbuddene, hvis ingen af dem passer dig.

Spar penge på ulykkesforsikring og få del i de gode fordele ved findforsikring.dk:

  • I gennemsnit har brugere af findforsikring.dk sparet 2700 kroner på deres forsikringer i gennemsnit.
  • 85% af dem der har skiftet forsikringsselskab har sparet penge. 80% oplyser at de oveni også har fået bedre dækning.
  • Det er hurtigt, nemt, sikkert og gratis!
  • Selskaberne ved at de konkurrerer med andre om at give dig den bedste pris. På den måde er du sikret det allerbedste tilbud!